Witaj na Forum Linuxiarzy
Zanim zalogujesz się, by pisać na naszym forum zapoznaj się z kilkoma zasadami savoir-vivre'u w wątku Administracja-> Przywitaj się. Wątki z problemami zamieszczone w dziale "Przywitaj się" będą usuwane.

Autor Wątek: Błąd w przeglądarce "Opera" ?  (Przeczytany 1602 razy)

Offline ratus

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 27
Błąd w przeglądarce "Opera" ?
« dnia: Czerwiec 04, 2012, 01:24:08 pm »
Problem z przeglądarką "Opera" w wersjach od 11.11 do 11.64 a także opera-next (beta v.12). "Opera" w dowolnych momentach uruchamia dziwny proces(?), zajmujący 100% mocy procesora (pamięci - nie!), blokując pracę kompa. Sprawdzenie logów nic nie wykazało. Zmiana ustawień konfiguracji "Opery", jej reinstalacja - też nie.

Sys: PClinOS, proc. Celeron 3,33GHz, RAM 1,24 GB

Co się może dziać?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2012, 01:24:08 pm wysłana przez 218 »

Offline sovtware

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 256
Odp: Błąd w przeglądarce "Opera" ?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 10, 2012, 06:55:21 am »
Jak uzywasz opery na PClinOS niestety nie pomogę zajrzyj do Nich na czacik na Ircu pomogą :)

ja na swoim ulubionej dystrybucji Linux nigdy z programami nie miałem problemów

pozdrawiam mam nadzieję że problem rozwiązany lub że zostanie rozwiązany szybko
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2012, 06:55:21 am wysłana przez 157 »

Offline ratus

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 27
Odp: Błąd w przeglądarce "Opera" ?
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 10, 2012, 07:19:48 am »
Dzięki, ale problem rozwiązał się sam, gdy uaktualniłem kernel do v. 3.2.18.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2012, 07:19:48 am wysłana przez 218 »